KLASIČNI PARKET

Podovi prekriveni parketom daju posebnu eleganciju. Nekada su se parketima opremale luksuzne vile, dvorci i slična otmjena mjesta. Danas je cijena parketa prihvatljiva i svatko si može priuštiti podove parketa.

Ako je parket pravilno postavljen trajati će vrlo dugo, a ako izgubi sjaj može se prebrusiti i prelakirati. Parketi su izrađeni od prirodnog drveta, najčešće je od hrasta, bambusa, bora, bukve i jasena.

Parketi su dostupni u svim nijansama i bojama. Ako se odlučite za pod od parketa važno je poznavati kvalitetu drveta od kojeg je napravljeni parket, te Vam mi u tome možemo pomoći.

Dimenzije

Dužina: 250-500 mm

Širina: 32-70 mm

Debljina: 22 mm

Vrste

Pošaljite upit za ponudu…

  BAMBUS PARKET

  Bambusovo drvo za parkete najviše je ekološki prihvatljivo. Bambusu je potrebno 5 godina da dosegne visinu rasta drveta, dok za rast drveta potrebno je 20 godina.

  Bambus je trava i postoji više tisuća vrsta bambusa. Od svih vrsta parketa to je najizdržljiviji parket, a ujedno i antialergijski proizvod. Bambusov parket dolazi u svijetloj prirodnoj boji i tamno karboniziranoj boji.

  Tradicionalni podovi od bambusa doimaju se ozbiljno, elegantno i prirodno. Čisti i svijetli, pružaju izvrsnu fleksibilnost pri uređenju stambenog ili poslovnog prostora.

  Slobodno upitajte za cijenu i sve informacije putem kontakt obrasca.

  Dimenzije

  Dužina: 960 mm

  Širina: 96 mm

  Debljina: 15 mm

  Vrste

  Pošaljite upit za ponudu…

   LAMEL PARKET

   Lamel parketi su vrlo ugodni i lijepi. Način slaganja lamel parketa dolazi u obliku mozaika, engleski vez, paralel i kant.

   Za lamel parkete upotrebljava se drvo hrasta, jasena, bukva parena, bukva neparena, javor i bagrem. Tvrdoća lamel parketa je srednja, a struktura može biti od fine do grube.

   Lamel parket izrađen je od lamelica debljine 8 mm koje se slažu na mrežicu čineći ploče parketa. Ploče lamel parketa tada se lijepe na pod.

   Slobodno upitajte za cijenu i sve informacije putem kontakt obrasca.

   Dimenzije

   Debljina lamelica: 8 mm
   Dužina lamelica: 120 i 160 mm

   Vrste

   Pošaljite upit za ponudu…

    LAMINAT

    Najvažnije svojstvo laminata je njegova dugotrajnost i to što je u pola jeftiniji od drvenog parketa. Laminati su izrađeni od nekoliko materijala skupljenim pod utjecajem visokog tlaka. Debljina laminata može biti od 6mm do 12mm. Laminat je otporan na udaranje i grebanje. Moguće ih je postaviti i na podno grijanje. Slobodno upitajte za cijenu i sve informacije putem kontakt obrasca.

    Prednosti laminata
    Laminati su jeftiniji i lakše se postavljaju od drvenih podova. Možete ih postavljati na sve zamislive površine uključujći i tepihe. Laminat možete koristiti u “prometnim” prostorijama i u domovima sa kućnim ljubimcima. Čistiti ih možete običnom vlažnom krpom a dosta proizvođača daje i desetogodišnju garanciju na svoje laminate. On domu daje topli izgled, a Vaš dom izgleda modernije i otvorenije.

    Nedostaci laminata
    Laminata nije moguće brusiti i stoga ima relativno ograničen vijek trajanja. Laminati na žalost ne upijaju zvuk baš najbolje, obično imaju čudan šuplji zvuk kada hodate po njima. Korištenje aukstičnog podsloja umanjiti će buku ali će se i dalje čuti razlika. Nije otporan na vlagu.

    Dimenzije

    Dužina: 1383 mm

    Širina: 193 mm

    Debljina: 8 mm

    Vrste

    Pošaljite upit za ponudu…

     BRODSKI PODOVI

     Brodski pod se najčešće izrađuje od smreke, bora i ariša. Upotrebljava se za podne i zidne obloge, koje daju poseban ugođaj i ljepotu. Kvaliteta brodskog poda ovisi o kvaliteti drveta, te načinu sušenja.

     Prema potrebi bira se dimenzija i profil. Slobodno upitajte za cijenu i sve informacije putem kontakt obrasca.

     Dimenzije

     Debljina: 19mm
     Širina: 116mm
     Dužina: 4000mm

     Vrste

     Pošaljite upit za ponudu…

      SELJAČKI PODOVI

      Seljački pod je masivni pod. Izrađuje se od hrasta, jasena, trešnje i graba. Obrađuje se sirovo, četkano i uljano.

      Dozvoljena je ujednačena struktura i boja te nevidljive zdrave kvrge. To je vrlo ugodan, udoban, lijep i elegantan pod.

      Dimenzije

      • 500-2000 x 140/160/180/200 x 20 mm
      • 300-1200 x 130 x 15/20 mm

      Površinske obrade: četkano, uljeno

      Vrste

      Pošaljite upit za ponudu…

       PLUTO PODOVI

       Ako želite tople podove svakako odaberite pluto. Možete birati u različitim bojama. Od boje meda, zeleni, crveni, crni i boje čokolade. Pluteni podovi dati će egzotični izgled, a u domu stvara ugodnu klimu pogotovo za alergičare.

       Pluto je izvrsna toplinska izolacija. Pluto se dobiva od kore hrasta plutnjaka starog 20 godina. Pluteni podovi slični su parketima samo sa više prednosti trajniji su i mekaniji te otporni na veliki promet.

       Slobodno upitajte za cijenu i sve informacije putem kontakt obrasca.

       Dimenzije

       Dužina: 905 mm

       Širina: 295 mm

       Debljina: 10,5 mm

       Vrste

       Pošaljite upit za ponudu…

        USLUGE BRUŠENJE STAROG PARKETA

        Podovi i parketi prije ili kasnije bez obzira na kvalitetu i koliko god da pazite zahtijevaju popravak; brušenje; restauraciju.

        Za to je najbolje angažirati profesionalca. Parket je prirodan materijal koji diše, za najbolje rezultate potrebno je brusiti cijelu površinu.

        Slobodno pitajte za cijenu i za ostale informacije putem kontakt obrasca.