Parketi Gosarić d.o.o.

Parketi prostoru daju toplinu i unose ugođaj prirode u prostor.

O nama


Poslujemo od 1998 godine u grani postavljanja drvenih podova i ostalih podnih obloga. Zahvaljujući iskustvima sakupljenim tijekom godina i ljubavi prema poslu kojim se bavimo, za Vas odabiremo najbolje podne obloge izrađene od najkvalitetnijih materijala.

Specijalizirali smo se u kompletnoj organizaciji i nadležnosti postavljanja podnih obloga na manjim i većim objektima. Stručnost, višegodišnje iskustvo te kvalitetni i profesionalni pristup najvažniji su u procesu uređenja Vašega poda. Profesionalnim pristupom obavljamo prvenstveno parketarske i ostale podopolagačke radove u sklopu interijera stambenih i poslovnih objekata.

VIZIJA
Želimo da naše usluge klijentima budu sinonim za sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Odgovornim i etičnim poslovanjem stvoriti ćemo dugoročne strateške partnere za daljnji razvoj i rast poduzeća, a ulaganjem u svoje zaposlenike poticati njihovu samoinicijativnost i odgovornost.
MISIJA
Od vrhunskog, kvalitetnog, prirodnog i ekološkog materijala stvaramo prirodan i topao ambijent u životnim prostorima naših klijenata.